Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO: Održan 8. susret pjevačkih zborova Matice umirovljenika Hrvatske

8. susret pjevačkih zborova Matice umirovljenika Hrvatske / Foto: Varaždinska županija

U domaćinstvu Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije u varaždinskoj Areni održan je 8. susret pjevačkih zborova Matice umirovljenika Hrvatske.

Program je otvorio Mješoviti pjevački zbor Udruge umirovljenika Općine Mali Bukovec izvedbom pjesme Dobro mi došel prijatelj. Susret je okupio 16 pjevačkih zborova iz svih krajeva zemlje, a više od 500 sudionika prikazalo je dio kulturnog stvaralaštva kojeg provode u okviru svojih aktivnosti.

Dobrodošlicu je svima ispred organizatora poželjela Jadranka Brunec, predsjednica Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije. Sve sudionike pozdravila je i Višnja Fortuna, predsjednica Matice umirovljenika Hrvatske te zamjenica varaždinskog župana Silvija Zagorac koja je i otvorila Susret.

Pogledajte fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.