STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTO | Od Margarete do Margarete: Stanko Žinić dobitnik Plakete Općine Donja Dubrava

Sjednica Općinskog vijeća Općine Donja Dubrava bila je središnji događaj obilježavanja Dana Općine Donja Dubrava.

Otvorio ju je predsjednik Vijeća Josip Ribić uz te istaknuo kako je Donja Dubrava veliko gradilište s obzirom na projekt aglomeracije koji su u punom jeku.

Od Margarete do Margarete, upravo je navažniji i najveći projekt aglomeracija, na čije se radove osvrnuo načelnik Marijan Varga. Uz aglomeraciiju, za koju kaže da je na kon 80 posto odrađenog,  veže se i obnova prometnica, a u planu su još pokoji projekti vezani uz cestovnu infrastrukturu. Na proljeće se očekuje i rekonstrukcija ceste D20 prema Donjem Vidovcu, najavio je načelnik.

Ulagalo se i u gospodarsku zonu, sportsku infrastrukturu, kulturu i udruge, a detalje donosimo u informativnom programu.

Čestitku je u ime Međimurske županije uputio dožupan Josip Grivec te obećao daljnju podršku.

Na svečanosti su dodijeljene zahvalnice i plakete.

Plaketu Općine Donja Dubrava dobio je Stanko Žinić.

Zahvalnice Općine Donja Dubrava primili su: Željko Kuzmić, Miroslav Horvat, Renato Lukša i Ivan Pirkl.

Nagrađeni su i uspješni učenici: Rea Čižmešija, Iva Kralj i Ana Sabočanec.

Posebne simbolične nagrade za postignuti uspjeh primile su ravnateljica OŠ Donja Dubrava Mirjana Ribić i pročelnica Monika Žinić.

Dodajmo tome da su svečanost su glazbom uljepšale mlade glazbene nade, Brunka Rusak uz pratnju profesora Antuna Horvata-Tončeka te

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More