Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO | Nova vozila za osam međimurskih dobrovoljnih vatrogasnih društava

HVZ_osam novih vozila za međimurske DVD-ove / svibanj 2021

Na svečanosti u Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici u sklopu proslave Dan vatrogastva i Svetog Florijana zaštitnika vatrogasaca, predstavnici osam međimurskih dobrovoljnih vatrogasnih društava preuzeli su ugovore i ključeve za nova kombi vozila.

Na prijedlog Županijske vatrogasne zajednice vozila su dobili DVD-ovi: Šandorovec, Mala Subotica, Macinec, Donji Mihaljevec, Martinuševec, Križovec, Dekanovec i Donji Kraljevec. Uz predstavnike društva nazočio je i predjsednik Zajednice Mario Medved.

HVZ_osam novih vozila za međimurske DVD-ove / svibanj 2021

Nabavku je financirala Hrvatska vatrogasna zajednica iz sredstava naknade za opće korisne funkcije šuma.

Iz tih je sredstava za dio 2018. uprihođeno 21.533.947,88 kn, a za 2019. godinu 31.872.884,73 kn. Hrvatske vatrogasne zajednice i nekih vatrogasnih zajednica županija sufinancirale su 1.135.566,80 kn. Time je zajednica za nabavu vatrogasne tehnike i opreme imala ukupno od 54.542.399,41 kn. Od ukupno planiranih 207 nabavljenih kombi i pick-up vozila, u 2019. podijeljena su 74 kombi i pick-up vozila. U 2021. HVZ nabavlja ukupno 75 kombiniranih i 58 Pick-up vozila.

HVZ_osam novih vozila za međimurske DVD-ove / svibanj 2021

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.