Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

(FOTO) Nova vozila za hitnu u Varaždinu, Novom Marofu i Ivancu

Nova vozila za hitnu u Varaždinu, Novom Marofu i Ivancu
Zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije nabavio je četiri nova vozila za hitan prijevoz pacijenata. Dva vozila će biti raspoređena u Varaždinu, a po jedan u Novi Marof i Ivanec, rekao je simboličnoj primopredaji ključeva ravnatelj Zavoda Mladen Smoljanec.

Vozila su opremljena najsuvremenijim uređajima i svom potrebnom opremom za izvođenje hitnih intervencija. Ukupna vrijednost je 1,85 milijuna kuna, od čega su 800 tisuća decentralizirana sredstva, a preostali dio pokriva Proračun Varaždinske županije.

Zavod raspolaže s ukupno 43 vozila, od kojih je pet za hitnu medicinu, a ostala za sanitetski prijevoz.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.