Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO | NK Draškovec i službeno predan obnovljeni sportski objekt

U sportskom parku u Draškovcu u subotu je uoči utakmice 1. međimurske nogometne lige održana simbolična primopredaja rekonstruiranog sportskog objekta NK Draškovec.

Postojeća zgrada u potpunosti je sanirana i dograđena, postavljeno je novo krovište i dvije nadstrešnice čime je zgrada funkcionalno povezana za kvalitetnije korištenje prostora. Uloženo je oko 1,6 milijuna kuna, od čega je navjeći dio sufinancirano iz gradskog proračuna.

Ključeve je gradonačelnik Ljubomir Kolarek predao predstavniku kluba kluba Miljenku Vadasu, a najavio je da slijedi i uređenje modernog dječjeg igrališta.

Da je ulaganje u sportski park doprinosi kvaliteti života u mjestu, složili su se ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat, kandidat za župana Goran Gotal i ministar prostornog uređenja i predsjednik mjesnog odbora Nino Marđetko.

Simboličnu primopredaju pobjedom su zaokružili domaći nogometaši koji su protiv Hodošana slavili 3:2 u prvom kolu Lige za ostanak i osvojili vrijedna tri boda.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.