Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Nezaboravni izlet na Maksimir: Mali igrači Naprijeda odmjerili snage s vršnjacima iz Dinama

Nogometni klub Naprijed nastavio je dobru suradnju sa zagrebačkim Dinamom pa su tako svojim malim nogometašima protekle nedjelje pružili jedinstveni doživljaj u kojem su na Maksimiru snage odmjerili s vršnjacima iz Dinamove otvorene škole nogometa.

Odigrane su ukupno tri utakmice u kategorijama U-9, U-8, U-7, a male Naprijedovce vodili su njihovu treneri Petar Božek i Silvio Radiković. Nijedna utakmica nije prošla bez golova u protivničkoj mreži, a najmlađa ekipa je i pobijedila rezultatom 2-6.

Dokaz je to da škola nogometa Cirkovljan ima male talente i kvalitetne trenere i zbog kojih, kažu iz Naprijeda, ne moraju brinuti za brinuti za budućnost nogometa.

Uprava Naprijeda pobrinula se da nogometna avantura bude i pravi obiteljski izlet jer su djecu pratili i roditelji pa je u Maksimirsku 128 putovalo njih ukupno 78. Osim dobrih utakmica, djeca su razgledala i unutrašnjost stadiona, uključujući svlačionice i press centar, a nastale su fotografije za pamćenje. Uz sve to nije nedostajalo pjesme, veselja, druženja i dobrih uspomena.

U Naprijedu su posebno ponosni na svoju školu nogometa koja okuplja mališane iz Cirkovljana, ali i okolnih mjesta, u tri kategorije, a besplatna je za svu djecu.

Pogledajte atmosferu kroz njihovu fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.