STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTO: Napreduju radovi na uspostavi Regionalnog centra kompetentnosti u strojarstvu

Rekonstrukcija i dogradnja Radionice Tehničke škole Čakovec ušla je u peti mjesec radova, a završetak se očekuje krajem listopada.

Postojeći kapacitet time će biti povećani za 1450 m2 prostora, a škola će dobiti devet praktikuma iz potpodručja strojarstva, multimedijalnu-konferencijsku dvoranu i najsuvremeniju opremu vrijednu 22 milijuna kuna.

Radovi se financiraju iz 29,6 milijuna kuna vrijednog projekta Regionalni centar strojarstva TŠČ. Ovaj projekt će s projektom Uspostava RCK u strojarstvu Sjever– TŠČ u vrijednosti 26,1 milijun kuna omogućiti stvaranje infrastrukturnih, tehnoloških, organizacijskih i stručnih preduvjeta za vrhunsko strukovno obrazovanje te obrazovanje odraslih sukladno potrebama gospodarstva u području strojarstva.

Da radovi idu prema planu, rekla je voditeljica projekta Mihaela Pancer Zadravec. Do sada je izvršeno radova u vrijednosti 893.948,59 kuna. Gradilište su obišli župan Matija Posavec, pročelnica za obrazovanje Blaženka Novak i ravnatelj TŠČ Dražen Blažeka.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More