STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTO | Mladostaši odradili posljednji trening pred finale Kupa

Nogometaši Mladosti na svom stadionu jučer su odradili posljednji trening pred finale Kupa Međimurskog nogometnog saveza u kojem će igrati protiv Međimurja Čakovec u srijedu u Parku mladosti od 18 sati. 

U opuštenoj atmosferi i dobrom raspoloženju momčad je trenirala pod vodstvom Nikole Bukala, a podrška kraj terena je i prvi trener Damir Pigac koji se oporavlja nakon nedavne operacije koljena.

Bit će to drugo finale u povijesti preloškog kluba, a aktualni četvrtoligaš nakon 12 godina pokušat će doći do drugog naslova. Priželjkivali su finale, a san je postao stvarnost i taj cilj su ispunili, rekao je još nakon plasmana u finale kapetan Elvis Sabol.

Lopta je čvrsto na zemlji pa osvajanje trofeja protiv protivnika kakvo je Međimurje nisu označili kao imperativ, no upravo to bi im, ako se na terenu pokažu u najboljem izdanju, moglo donijeti i laganu prednost.  S druge strane, Preložani dobro znaju da je ‘u kupu sve moguće’. I sami su više puta ostajali ‘favoriti na papiru’, ispadali u ranim fazama. U utakmicu sezone ne ulaze s teretom titule favorita, a finale se igra u ‘samo’ 90 minuta …

Sve to trebao bi biti dovoljan motiv za igru na najvišoj razini, kažu složno treneri preloških nogometaša.

Fotogalerija s treninga:
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.