STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTO | Mladi nogometaši U-11 Mladosti Komet proslavili naslov prvaka

Mladi nogometaši do 11 godina Mladosti Komet iz Preloga osvojili su naslov prvaka u 2. nogometnoj ligi pioniri – Zapad HNS Regije Sjever. Posljednju utakmicu ova perspektivna generacija koju vodi trener Ivan Jarić odigrala je u ponedjeljak protiv Dinama, a jučer su u Parku mladosti primili svoje medalje i pehar.

Sezona prekidana zbog epidemijskih mjera, neizvjesna i teška, a puno lakše nije bilo ni na terenu jer o naslovu prvaka odlučivale su nijanse. Mladi Mladostaši na kraju su prvo mjesto osvojili sa 42 boda, koliko je imao i drugi Varaždin, treća je Sloga s 39 bodova. Slijede Podravina, Dinamo, Novi Marof, Međimurec, Spartak i Varteks.

Pehare i medalje predali su im predstavnici ŽNS Varaždin Željko Franić i Dino Kramar, nazočili su i predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Preloga Dejan Naranđa i instruktor Međimurskog nogometnog saveza Dario Lepen.

Sezona je tako zaokružena na najbolji mogući način. Trener Ivan Jarić:

Ovoj generaciji to nije prvi naslov prvaka, slavili su prije dvije sezone s trenerom Denisom Golubićem. Više donosimo u Zoni sporta.

>> FOTOGALERIJA | Finale Kupa: NK Mladost Komet – NK Međimurje 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More