Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO | Međimurski maturanti veselim mimohodom proslavili kraj srednje škole

Međimurski maturanti u veseloj i šarenoj povorci čakovečkim ulicama te proglašenjem najboljih obilježili su kraj svog srednjoškolskog obrazovanja.

Coolijada je i ove godine održana u organizaciji Policijske uprave međimurske, svih međimurskih srednjih škola te Međimurske županije, gradova Mursko Središće, Prelog i Čakovec. Iako nije održana u svojoj punoj formi, i ova je generacija kroz mimohod i proglašenjem najboljih dobila priliku proslaviti završetak svojih školskih dana.

Mimohod su formirali kod Ekonomske i trgovačke škole. U pratnji policije,  vesela povorka uz zvuk zviždaljki i u svojim maštovitim odorama, krenula je ulicom Vladimira Nazora prema središtu grada gdje je održano proglašenje najboljih, nakon čega je povorka krenula na točku polazišta.

Odabir Najmaturanata te Najrazreda proveden je glasovanjem na službenoj Facebook stranice ovogodišnjeg domaćina Coolijade Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec.

Najviše lajkova za titulu najmaturantice skupila je Rita Mesarić, učenica 4. G razreda Ekonomske i trgovačke škole Čakovec. Za najmaturanta izabran je Tin Zamuda, učenik 3. razreda Gospodarske škole Čakovec.

Učenici su nagrađeni s 1.500 kuna, nagrada koju su osigurali gradovi Prelog i Mursko Središće, a njihovi razredi nagrađeni su ulaznicama za gradske bazen koje je osigurao grad Čakovec.

Fotogalerija:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.