Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO Međimurski branitelji sudjelovali u akciji pošumljavanja

Akcija pošumljavanja, Hrvatske šume, Vularija, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije | Foto: Stjepan Horvat, Dražen Tkalec

Foto: Stjepan Horvat, Dražen Tkalec

Četrdesetak međimurskih branitelja u utorak, 26. travnja, uključilo se u akciju Hrvatskih šuma proljetnog pošumljavanja terena sadnjom 3000 komada topole na području HŠ Donje Međimurje Vularija.

Članovi Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Podružnice Međimurske županije tako su nastavili s aktivnostima društveno korisnog dobrovoljnog rada, a nakon što su tradicionalno sudjelovali i proljetnom u čišćenju okoliša na području Čakovca.

Ovom prijepodnevnom akcijom na svježem zraku i lijepom vremenu – dragovoljnim, volonterskim radom hrvatski branitelji su dokazali da su još uvijek spremni pomoći i dati svoj doprinos društvenoj zajednici“., poručili su branitelji.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.