STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTO: Međimurci osmi na 25. Državnom športskom natjecanju dragovoljaca i veterana

Međimurski branitelji u subotu su sudjelovali na 25. Državnom športskom natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske održanom u Crikvenici.

Dragovoljci i veterani svoju snagu, umijeće i vještine odmjerili su u pet sportskih disciplina. Međimursku podružnicu čili su natjecatelji koji su plasman izborili na županijskom natjecanju održanom u lipnju u Strahonincu.

Na državnom prvenstvu ekipno najbolji rezultat ostvarili su kuglači koji su bili treći. Naša podružnica osvojila je i sedmo mjesto u streljaštvu, osmo u stolnom tenisu, 12. u šahu, 18. u boćanju i osmo mjesto u stolnom tenisu. Pojedinačno najbolji rezultat ostvario je Tihomir Želježnjak koji je bio prvi u šahu na četiri ploči.

U ukupnom poretku između 21 ekipe, prvo je mjesto osvojila ekipa domaćina Podružnica Primorsko-goranske županije, drugo mjesto uzela je Bjelovarsko-bilogorska županija, a treće Istarska županija. Međimurci su završili na odličnom osmom mjestu.

Natjecanje je održanom na Trgu Stjepana Radića, a otvorio ga je predsjednik i vrhovni zapovjednik OSRH Zoran Milanović. Iduće godine, najizgledniji domaćin natjecanja je Podružnica Vukovarsko-srijemske županije.

Pogledajte fotografije:
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More