STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTO: Matea Parlov Koštro i Ivan Dračar pobjednici Polumaratona Zrinskih

Foto: Međimurska županija

Hrvatska olimpijka Matea Parlov-Koštro (HAAK Mladost) i Ivan Dračar (AK Kvarner) pobjednici su Polumaratona Zrinski(h) koji je u nedjelju održan u Čakovcu u organizaciji AK Međimurje.

Čakovečkim ulicama trčalo je 418 trkača, od čega 220 u polumaratonu, a 198 u utrci građana na 5 km.

U utrci polumaratona postavljeni su novi rekordi staze. Parlov-Koštro u cilj je ušla s vremenom od 1:14:13, druga je bila Tea Faber (AK Dubrovnik), a treća Lucija Kopić (AK Fit). Kod trkača najbrži je bio Ivan Dračar s vremenom 1:13:18. Drugi je ciljem prošao Blaž Car-Pavlic (AK Kvarner), a treći je bio Alen Čretni (AK Zabok).

Od međimurskih trkača, ukupnom poretku najbrži je bio Igor Goričanec iz Svete Marije (AK Varaždin), a kod trkačica Nada Siladi (AK Međimurje).

I u utrci građana oboreni su rekordi staze. Kod trkačica u ukupnom poretku prva je bila Simona Jambrošić (AK Varaždin) sa 17:56, druga je bila Ana Dobša (AK Međimurje), a treća Sara Špiranec (AK Virovitica).

Kod trkača najbrži je s rekordnom staze bio Josip Oulovsky AK Dubrovnik s vremenom 16:30, drugi je bio Marian Bakšić (AK Glina), a treći Mladen Ignac (AK Međimurje).

Četvrti po redu Polumaraton Zrinski(h) održan je u sklopu obilježavanja Dana Međimurske županije.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.