Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO: LiDraNo za osnovnoškolce: Igra riječi, snaga pokreta, ljepota stvaranja

Lidrano je igra riječi, snaga pokreta, ljepota stvaranja malenih i onih malo većih. Lidrano se piše i stvara od proljeća do proljeća. Čekamo ga poput ptica selica da sleti na našu pozornicu i donese najljepše darove dječjeg stvaralaštva, kazale su u uvodu Mura i Marija voditeljice ovogodišnje smotre literarnog dramskog i novinarskog stvaralaštva djece, učenika međimurskih osnovnih škola.

 

Smotra je održana u Centru za kulturu u Čakovcu, a domaćin je bila OŠ Ivanovec čija je ravnateljica Palmina Novak najavila je vatromet stvaralaštva i kreativnosti. Otvorio ju je župan Matija Posavec i tom prilikom podsjetio na veliki potencijal naših škola koje su prošle godine iznjedrile 30 državnih prvaka. 

Tanja Radiković, predsjednica županijskog povjerenstva, predstavila je rezultate za literarno i novinsko stvaralaštvo, a smotru je pratio državni izbornik Ivan Đuričić. Istog dana, u poslijepodnevnim satima održan je i Lidrano za srednje škole u Domu kulture grada Preloga.

 

 

Kako je bilo, donosimo u Radio Cicibanu, ne propustite!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.