Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO | Ključevi predani nogometašima: NK ČSK u novom sportskom objektu

NK ČSK Čehovec, sportski park 25.4.2021.
Sportski park Čehovec obnovljen je na korist i ponos sportaša i svih mještana Čehovca, istaknuto je na kratkoj svečanosti primopredaje objekta.

Radovi su završili krajem rujna prošle godine, a obuhvatili su kompletnu rekonstrukciju i dogradnju sportskog parka s obnovom svlačionica i ostalih klupskih prostorija, vanjsko uređenje parcela i parkirališta. Uloženo je preko dva milijuna kuna, a NK ČSK time je nakon 45 godina dobio novi, moderan objekat.

Investicija je to u bolju i zdraviju budućnost svih mještana, rekao je predsjednik mjesnog odbora Matija Strahija. Ulaganja u sport pohvalo je predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljajić, a klučeve je  gradonačelnik Ljubomir Kolarek predao predsjedniku kluba Darku Hižmanu. Objekat je blagoslovio župnik velečasni Darko Kelemenić.

Nakon svečanosti odigrana je prvenstvena utakmica 18. kola 2. MNL skupina A, derbi ČSK – Otok, završila je rezultatom 1:2.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.