Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Građanin dragovoljno predao ručnu bombu i topnički metak

Bomba M52 i metak / Foto: PUM

Bomba M52 i metak / Foto: PUM

U utorak, 14. ožujka na području grada Mursko Središće jedan je građanin dragovoljno policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu predao ručnu bombu M52 i topnički metak cal. 20mm.

Policija podsjeća na nacionalnu preventivnu kampanju ‘Manje oružja, manje tragedija’ koja omogućava dragovoljnu predaju eksplozivnih i ubojitih sredstava bez sankcija. Oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje, već dragovoljnu predaju prijavite na broj 192,  odnosno najbližoj policijskoj postaji. Nakon dojave na teren će se uputiti stručno osposobljeni policijski službenici koji će preuzeti takva opasna i ubojita sredstva.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.