Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO | Dodijeljena javna priznanja zaslužnim pojedincima: Lidija Bajuk počasna građanka

Dan Međimurske županije: dodjela javnih priznanja za 2020 / CZK Čakovec 30.4.2021.

Dan Međimurske županije prilika je da se zahvali brojnim Međimurkama i Međimurcima koji pridonose razvoju i promicanju našega kraj stoga su u Centru za kulturu u Čakovcu dodijeljena javna priznanja Međimurske županije.

Počasnom građanskom Međimurske županije proglašena je dr.sc. Lidija Bajuk zbog iznimnih dostignuća u književnosti, znanstvenom predstavljanju, interpretiranju i populariziranju međimurske etnobaštine i međimurske popevke te zbog poticanja osnivanja i djelovanja kulturno umjetničkih udruga i njihovog prenošenja domoljublja na mlade generacije.

Nagrada Zrinski za 2020. godinu dodijeljena je Miloradu ŠubićuLjudevitu Bošćaku, Ivanu Gradečaku, Branku Grabaru te Sportsko ribolovnom društvu Mura Mursko Središće.

Povelja Međimurske županije dodijeljena je Ivanu HorvatuIvanu Fučku, Zvonku Kovaču  i Košarkaškom klubu Donji Kraljevec.

Nagrade su dobitnicima uručili župan Matija Posavec sa zamjenikom Josipom Grivcem i predsjednik Skupštine Mladen Novak sa zamjenikom Dragutinom Glavinom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.