Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO, AUDIO | Veselje za najmlađe: U Dječjem vrtću Ftiček otvoreno igralište za djecu jasličke dobi

Usprkos tmurnom vremenu novootvoreno igralište za djecu jasličke dobi u DV-u Ftiček u Donjem Kraljevcu izmamilo je mališane na igru.

Ravnateljica Sandra Vlah podsjetila je da je jasličko odjeljenje otovreno 2019. godine kada je u njega upisano 11 djece, a nakon četiri godine broj najmlađih polaznika dosegnuo je i broju 40.

Projekt je bio prijavljen u ožujku ove godine u vrijednosti od 22.322,30 eura od čega je Općina sufinancirala 9.609,75 eura, a preostali dio ostatak pokriven iz Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, podsjetio je načelnik Općine Donji Kraljevec, Miljenko Horvat:

U pomoć kod montiranja priskočio je i vrijedan otac Mario Blažeka:

Mališani su ovaj sretan trenutak zaokrižili i pjesmom, pogledajte u videu:

Pogledajte i našu fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.