Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO, AUDIO Sportski park u Oporovcu nosi ime Damira Dominića

Otkrivanjem spomen ploče u Oporovcu je u utorak simbolično otvoren Sportski park Damir Dominić, u sjećanje na dugogodišnjeg predsjednika NK Galeba, sportskog entuzijasta i poduzetnika koji je iznenada preminuo 9. veljače.

Odluku o imenovanju donijelo je Gradsko vijeće Grada Preloga na jednoj od svojih sjednica. Na svečanosti su sjećanja na preminulog prijatelja evocirali Ivan Sokač, ispred Galeba, i gradonačelnik Ljubomir Kolarek, dok se ispred obitelji obratio se mlađi sin Martin Dominić.

Na Galebov dom postavljena je spomen ploča podno koje je obitelj položila vijenac, a gradsko izaslanstvo svijeće, u parku je zasađeno i novo stablo, bit će simbol daljnjeg rasta i razvoja mjesta na kojem je Dominić ostavio neizbrisiv trag.

Odigrana je i prijateljska utakmica u kojoj su zaigrale ‘Legende Galeba’ i ‘Oporovčani’, a druženje je uz prebiranje sjećanja nastavljeno do kasno u noć.

Ljubomir Kolarek
Martin Dominić

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.