STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTO, AUDIO | Paula Baksa osvojila bicikl, Aleksandar Hadeljan prešao najviše kilometara

Ukupno 132 sudionika skupila su 23.138 kilometara u ovogodišnjoj kampanji Pješke ili biciklom na posao, druženje i rekreaciju koju već tradionalno provodi Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije.

Sudjelovanje – jednostavno. U svakom tjednu bilo je potrebno najmanje tri dana biti aktivan, odnosno 7,5 sati tijekom cijele kampanje. Slijedila je prijava rezultata, a nasumičnim izvlačenjem dodijeljene su nagrade koje su dobitnicima uručene danas u Scheierici.

Prvu  nagradu – bicikl dobila je Paula Baksa iz Čakovca. Najviše kilometara – 1.116 prešao je biciklist Aleksandar Hadeljan iz Gardinovca, no on je bio spriječen u preuzimanju svoje nagrade – nagrađen je ciklokompjuterom, funkcionalnom majicom, sigurnosnom opremom za pješake i bicikliste te pojasom za hodanje/trčanje.

Biciklom ili pješice, na posao ili u zajedničkom provođenju vremena, aktivni su bili i bračni par Svjetlana i Mladen Kolarić iz Pribislavca.

Pješke je gotovo 160 km prošla Martina Šalamon iz Male Subotice:

U kategoriji tvrtki bila je prijavljena samo Gospodarska škola Čakovec:

Uz Paulu i bračni par Kolarić, među dobitnicima glavnih nagrada još su Andreja Kalšan iz Čakovca i Žana Marija Podgorelec iz Šenkovca.

Sigurnosnom opremom za pješake i bicikliste nagrađeni su Željka Bedić iz Mačkovca, Elvis Novak iz Pribislavca, Danijela Cofek iz Zebanec Sela, Renata Fegeš iz Nedelišća, Karmen Nestić iz Kotoribe, Martina Šalamon iz Male Subotice, Marija Šekrst iz Palovca, Siniša Perčić iz Lapšine, Ljiljana Hlapčić iz Šenkovca i Dragica Smrtić iz Strahoninca.

Pogledajte fotogaleriju s dodjele nagrada:
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More