STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTO, AUDIO | Otvoreno malonogometno igralište s umjetnom travom i mantinelama u Maloj Subotici

U Maloj Subotici kratkom svečanošću otvoreno je malonogometno igralište s umjetnom travom i mantinelama. Otvorili su ga općinski načelnik Valentino Škvorc, predsjednik NK Spartak Mala Subotica Kristijan Juras i državni tajnik Tomislav Družak.

Mini-pitch se nalazi iza glavnog terena NK Spartak, izrađen je prema propozicijama Međunarodne nogometne federacije stoga će se na njemu moći odigravati i službene utakmice. U njega je uloženo oko 620 tisuća kuna, od čega Ministarstvo je ministrstvo turizma i sporta sufinanciralo oko 270 tisuća kuna, a preostalio dio Općina.

Načelnik Valentino Škvorc:

Da bi igralište bilo potpuno opremljeno, do kraja godine predviđeno je postavljanje rasvjete, a čije će postavljanje biti uskoro dovršeno i na pomoćnom igralištu.

Zadovoljstvo izgledom terena izrazio je državni tajnik Tomislav Družak.

Vremenska prognoza možda ne ide na ruku sportašima, no svakako je dobar ispit za terensku podlogu. Predstavnik izvođača radova tvrtke Kabel-Mont iz Domašinca Danijel Tomašek:

A da teren već dobro koristi sportašima, kazao je ispred predsjednik Spartaka Kristijan Juras. 

Ulaganja sportskom parku neće tu neće stati jer želja je da kompleks upotpune tribine i multifunkcionalna dvorana.

Detalje donosimo u Zoni sporta. 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More