Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO, AUDIO | Osamstotinjak karatista na četiri tatamija bori se za naslove državnih prvaka

Prelog je ovog vikenda domaćin Prvenstvu Hrvatske za mlađe dobne kategorije u organizaciji Hrvatskog karate saveza, a uz suorganizaciju Karate saveza Međimurske županije te karate klubova Globus i Mihovil.

U tijeku je prvi dan natjecanja u školskoj sportskoj dvorani koje je prethodno na kratkoj svečanosti otvorenim proglasio gradonačelnik Ljubomir Kolarek:

Najmasovnije je to, ali i jedno od najvažnijih natjecanja HKS-a jer se radi o budućnosti hrvatskog karate sporta, poručio je predsjednik Davor Cipek, a istaknuo:

Dok su najmlađi u Prelogu, Cipek je podsjetio i da u nedjelju na Svjetsko prvenstvo u Budimpeštu putuje hrvatska seniorska karate reprezentacija:

Svečanosti otvaranja nazočili su i predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki te predsjednik zajednice sportskih udruga grada Preloga Dejan Naranđa. 

Fotogalerija sa svečanosti otvaranja:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.