Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO, AUDIO | Održana vježba civilne zaštite Čateks 2023.

Puknuće spremnika u pogonu tvrtke Čateks i istjecanje otrovne i lako zapaljive tekućine u okoliš bili su pretpostavka vježbe civilne zaštite koja je održana danas u Čakovcu.

Tijek vježbe za provjeru spremnosti civilne zaštite u izvanrednom događaju pojasnio je voditelj Službe civilne zaštite Čakovec Ladislav Söke:

Policija bi prema potrebi zatvarala cestu između Čakovca i Nedelišća, a o vremenskim uvjetima diktirale bi eventualna upozorenja za javnosti. No, mogućnosti za ovakav scenarij vrlo su male, ističe Soke.

Vježba je održana u teškim vremenskim uvjetima, pod jakom kišom, a na spremnost civilne zaštite osvrnuo se načelnik Stožera civilne zaštite Međimurske županije Josip Grivec:

Pogledajte našu fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.