Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO, AUDIO | Održan 2. otvoreni dragon boat kup Grada Preloga: Bjelovarčani odnijeli naslov, Mugači iznenadili iskusne veslače

2. otvoreni dragon boat kup grada Preloga, 28.10.2023.

Bjelovarski veslači Argonauti pobjednici su 2. otvorenog dragon boat kupa grada Preloga održanog u subotu na jezeru HE Dubrava kod preloške Marine u organizaciji Turističke zajednice grada Preloga i udruge Croatian Outdoors.

O natjecanju Nenad Ujlaki:

U promjenjivim vremenskim uvjetima za naslov pobjednika u zmajskim čamcima borilo se šest ekipa, od kojih dvije ženske posade, a uz pobjednike koji su stigli i kao favoriti iskazale su se domaće ekipe. Drugo mjesto osvojili su TK Mugači iz Male Subotice, a treće MNK Mura Kotoriba.

Svestrani ekipa Mugača lani je izvidjela situaciju i vratila se više nego spremna, Ljiljana Šipuš:

Sobočanci su u finalu ostali kratki za tek četiri sekunde, a za naslov su se borili protiv legendarne bjelovarske ekipe koju prati naslov nekadašnjeg pobjednika neretvanskog Maratona lađa, kapetan Radoslav Rajić:

A za dvostruko međimursko slavlje pobrinuli su se Kotoripčani koji su u ‘nautičarskoj’ borbi za medalju bili brži od Fljojsara iz Donje Dubrave.  Kako su iskusne veslače u prvoj utrci Mugači ostavili na više od deset sekundi razlike, dogodine će možda ipak odraditi trening više … Zvonko Legin:

Uz natjecateljski ton, prednost se u konačnici ipak daje onom društvenom, a manifestacijom se teži popularizaciji sportova na vodi u našem kraju, kaže Sandra Herman, savjetnica za turizam Grada Preloga:

Fotogalerija:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.