STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

(FOTO/AUDIO) Nova oprema u sportskoj dvorani u Donjem Kraljevcu vrijedna više od pola milijuna kuna

Sportska dvorana OŠ Donji Kraljevec u Donjem Kraljevcu opremljena je novom opremom vrijednom 527 tisuća kuna koja je predstavljena danas na konferenciji za medije.

Najveći dio sufinancirala je Općina Donji Kraljevec iz svog Proračuna u iznosu od 225 tisuća kuna, Ministarstvo turizma i sporta pokrilo je 202 tisuće, a Međimurska županija 100 tisuća kuna.

Sportska dvorana opremljena je pomičnim zavjesama koje će omogućiti istovremene treninge za više razreda ili ekipa. Po zidovima je postavljena zaštitna oplata, nabavljene su strunjače za švedske ljestve, lopte, pribor za različite sportove te je opremljeno kompletno igralište za odbojku. Kupljen je i stroj za čišćenje koji će olakšati održavanje dvorane.

Novoopremljenu dvoranu najprije će koristiti učenici škole i DV Ftiček, a nakon popuštanja mjera ponovno će služiti i mnogim sportašima, rekreativcima i udrugama.

Podsjetimo da je ulaganju u opremu prethodila energetska obnova sportske dvorane i školske zgrade. Ulaganjem u sportsku infrastrukturu Županija se priprema i za titulu koju preuzima sljedeće godine – titulu Europske regije sporta.

Miljenko Horvat, načelnik Općine Donji Kraljevec:

Sandra Vlahek , ravnateljica škole OŠ Donji Kraljevec:

Matija Posavec, župan Međimurske županije:

 

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.