Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO, AUDIO | Nesvakidašnji posjet u Cirkovljanu: Zoran Zekić s osječkim stožerom posjetio nogometaše u Zdencima

Dok se nakon reprezentativne pauze tjedna nastavlja natjecanje u najvišem nacionalnom rangu u pripremama za utakmicu protiv Slaven Belupa ovih su dana u Prelogu boravili i trenirali nogometaši Osijeka.

Trener Zoran Zekić u srijedu je međimurskim trenerima u Prelogu održao seminar ‘faze nogometne igre’, a jučer je s dijelom stožera strateg bijelo-plavih posjetio NK Naprijed u Cirkovljanu. Rezultat prijateljskih, ali i obiteljskih veza koje koje spajaju dva kluba.

Zoran Zekić, trener Osijeka

Dočekali su ih članovi uprave kluba na čelu s predsjednikom Predragom Sačićem, a Zekić je sa suradnicima najprije svratio do pomoćnog terena gdje je pozdravio male nogometaše Naprijeda na njihovom treningu, a među kojima je ‘otkriven’ jedan mali navijač Osijeka.

Mario Horvat, član uprave NK Naprijed

Osijek i Naprijed imaju poveznicu u obitelji Mešnjak iz Legrada.

Naprijedove seniore i juniore trenira Slavko Mešnjak, bivši igrač, trener skaut Slaven Belupa koji je svoje sinove ljubav prema nogometu usadio od malih nogu. U redove prve momčadi nedavno je prešao i mlađi sin Bruno, dok je stariji, trenutno najpoznatije ime širih nogometnih kuloara, Velimir Mešnjak, pomoći trener osječkog prvoligaša:

Slavko Mešnjak
Velimir Mešnjak

U klub su stigli i pomoćni trener Ivo Smoje te sportski direktor Jose Boto. Dočekali su ih i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek, predsjednik gradskog vijeća Đuro Ujlaki i predsjednik gradske sportske zajednice Dejan Naranđa.

Gosti su stigli u dobrom raspoloženju, a još boljeg bili nakon srdačne dobrodošlice i atmosfere koja ih je dočekala u Sportskom parku Zdenci u našoj Zoni sporta, a s nama su podijelili i svoje dojmove – opširnije donosimo Zoni sporta!

uskoro više …

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.