Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO, AUDIO | Mladi tehničari OŠ Domašinec ponosno predstavili svoje nagrađene radove

OŠ Domašinec_mladi tehničari

Zajednica tehničke kulture Međimurske županije početkom mjeseca u Prelogu je održala Dan tehničke kulture. Time je obilježeno 75. godina djelovanja županijske, kao i nacionalne Zajednice tehničke kulture.

Bila je to prilika da svoje radove na izložbi mladih tehničara predstave učenici iz OŠ Domašinec i imali su se s čime pohvaliti. Svoje nagrađene radove najprije su predstavili na Agro Arci, a potom i kod hangara ZK Rode.

Renata Martinec, učiteljica tehničke kulture i fizike u OŠ Domašinec:

Svoj su nam rado predstavile dvije učenice.

Julija Lisjak izradila je teretno vozilo s kojim je na Modelarskoj ligi na Županijskom natjecanju osvojila drugo mjesto:

Marijela Drvoderić dobitnica je Oskara znanja za edukativno-didaktičku igračku vatrogasno vozilo:

A sve to ne bi bilo moguće bez ulaganja u razvoj tehničkog obrazovanja što je učenicima, uz samu želju za znanjem, dodatna motivacija, pa su tako u Domašincu stvorili svoj centar izvrsnosti, kaže učiteljica Martinec.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.