STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTO: Antonia Ružić i Noa Levak prvi isprobali teniske terene pod balonom

Najbolja juniorka Europe Antonija Ružić i jedan od najperspektivniji hrvatskih mladih tenisača Noa Levak prvi su isprobali nove teniske terene pod balonom u sklopu budućeg Regionalnog društveno-teniskog centra u Čakovcu.

Svečanosti otvaranja zbog pandemije nisu mogli nazočiti najbolji hrvatski tenisači i Davis Cup reprezentativci Borna Ćorić i Marin Čilić, no u video poruci istaknuli su oduševljenje i nadu da će i sami uskoro zaigrati pod čakovečkim ‘balonom’.

Antonija i Leo članovi su TK Franjo Punčec. Predsjednik čakovečkog kluba Josip Sabolek istaknuo je da će tenisači napokon imati mjesto za treniranje i u zimskim mjesecima. Osim toga, novi tereni omogućit će i održavanje mnogih natjecanja.

Dva igrališta s tvrdom podlogom natkrivena su samonosivim balono. To je prva od tri faze u izgradnji Regionalnog centra vrijednog 20 milijuna kuna. Sufinancirali su je TK Franjo Punčec, HOO i Grad Čakovec.

Investiciju su pozdravili i predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić, pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Siniša Krajač i državni tajnik u Ministarstvu turizma i športa Tomislav Družak.

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.