STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

FOTO: Akcije čišćenja ilegalnih odlagališta otpada za ljepši i ugodniji život

Diljem Međimurja povodom Dana planeta Zemlje održane su akcije čišćenja okoliša.

U četvrtak je u organizaciji Općine Orehovica održana jednodnevna akcija čišćenja okoliša ilegalnih odlagališta u Vulariji, Orehovici i Podbrestu. Priključili su se vrijedni učenici i učitelji učenici Osnovne škole Orehovica te članovi općinskih udruga. Otpad je zbrinuti na odlagalištu Totovec od strane GKP Čakom.

– Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u akciji i time pripomogli da naselja u Općini Orehovica budu ljepša i ugodnija za život. – poručili su iz Općine Orehovica.

 

Prošle subote akciju je na svom području održala Općina Mala Subotica.

Priključili su se DVD Mala Subotica, USR Sport za sve, Udruga Umirovljenika Mala Subotica, Puhački orkestar općine Mala Subotica, Hrvatska Schönstattska obitelj, Udruga Media Start Mala Subotica i Ogranak UDVDR Mala Subotica. U Palovcu odazvale su se Udruga žena Palovčanke, DVD Palovec i Šahovski klub Dinamo Palovec. U Držimurec – Strelcu u čišćenju su sudjelovali DVD Držimurec-Strelec i ribičko društvo Klen.

Ukupno je sudjelovalo više od 10 udruga te preko 70 volontera. Udruge su se raspodijelile svaka na svoje područje te su naselja očišćena i uređena. Prikupljeno smeće zbrinut će Čakom.

– Zahvaljujemo svim udrugama i volonterima koji su se odazvali. – poručili su iz Općine Mala Subotica.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.