STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Filmski vikend u Prelogu: Psići u ophodnji i Venom 2

Kino Doma kulture grada Preloga ovog vikenda donosi dvije filmske projekcije, besplatne ulaznice ponovno možete osigurati u našem Kulturnom mozaiku.

U subotu i nedjelju u 17 sati na programu je film Psići u ophodnji. Animirani film, u skinkroniziranoj veriji stiže od redatelja Cala Brunkera.

 Psići svoju avanturu u trajanju od 88 minuta sele na velike ekrane. Psići prvi put napuštaju Adventure Bay – uvodeći nas u novi svijet Adventure Cityja. Kad psići saznaju da je Humdinger postao gradonačelnik prometne metropole, kreću u akciju kako bi spasili grad od njegove sebičnosti. Uz nove lokacije, smiješne, nove likove, ludu akciju, ova poznata CG animacija je savršen film za zajedničko uživanje najmlađih, ali i cijele obitelji.

Oba dana vikendom, u 19 sati prikazuje se film Venom 2. Nastavak akcijskog trilera u kojem se Tom Hardy vraća na veliko platno kao ubojiti zaštitnik Venom, jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvelovih likova. U režiji Andyja Serkisa u filmu glume i Michelle Williams, Naomie Harris te Woody Harrelson u ulozi negativca Cletusa Kasadya / Carnagea.

U filmski vikend Dom kulture krenuo je u jučer uz program Rendez-vous au cinéma. Nakon filmova „Osam žena“ i „Avantura na sjeveru“  prikazan je film „Amélie“. Ulaz je bio slobodan.

 

Želite besplate ulaznice?

Slušajte Kulturni mozaik, subota i nedjelja 11:30 sati,  i – samo nam se javite! 🙂

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More