STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Filmovi, izložbe ili sportska razbibriga

Vikend je pred vratima! Filmski program nude nam kina u Prelogu i Čakovcu, a posluži li vrijeme, moći ćete uživati u sportsko-turističkoj manifestaciji Lov na labuđe pero.


Kino Doma kulture grada Preloga donosi dvije filmske projekcije – animirani sinkronizirani film Veliko putovanje u 18 sati i komedija Špijun lavljeg srca u 20 sati – u subotu i nedjelju filmovi se prikazuju u istom terminu.

Centar za kulturu u Čakovcu večeras u 20 sati prikazuje komediju Igra s vatrom, koji možete sutra i u nedjelju gledati s početkom u 18 sati. Dok za vikend (subota i nedjelja) prikazuje dramu Slučaj Richarda Jewella.

U kino možete i uz besplatne ulaznice, a da biste ih osigurali, slušajte naš Kulturni mozaik svakog dana od 11:30 sati! 🙂

 

LOV NA LABUĐE PERO

NK Labud organizira manifestaciju Lov na Labuđe pero, a ovo će biti 20. izdanje utrke v drofskim čonima. Program će u nedjelju na Marini kod doma nautičkog kluba početi u 9 sati, a start Lova na labuđe pero je u 10:30. Uz središnju utrku, bit će održana natjecanja u pračkanju i u kajaku za parove. Kao uvod u manifestaciju, u subotu će biti održan amaterski turnir u odbojci na vodi.

 

LJETO U MUZEJU CROATA INSULANUS GRADA PRELOGA

Večeras u 19 sati u preloškom Muzeju Croata insulanus bit će otvorena izložba „Četiri + jedan“ autora Ivane Mrčele, Ana-Marije Kralj, Kristine Pongrac, Nede Madjar i Matije Bajca. Predstavlja likovnu produkciju nekih međimurskih autora mlađe generacije, a realizirana je u suradnji s CZK Čakovec. Posjetitelji će je moći razgledati do 31 kolovoza.

 

DANI OPĆINE DONJA DUBRAVA

U sklopu Dana općine Donja Dubrava Zaštitarsko-ekološka udruga Senjar organizira: u subotu spust po Dravi s početkom u 9 sati, u nedjelju biciklijadu „Putevima pozoja“ od 10 sati, a u ponedjeljak i izložbu Dobravi na štimanje u Info-centru u dvorištu Doma kulture Zalan od 9 do 21 sat. Izložba je kustoski koncept koordinatorice izlagačke sekcije Zeusa i akademske umjetnice Kristine Pongrac, a bit će predstavljeni radovi jedanaest dobravskih autora.


*Organizatori sva događanja održavaju sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog za javno zdravstvo te se prate mjere povezane uz sprječavanje širenja virusa COVID-19, stoga će, dođe li do promjena u održavanju događanja, o tome obavijestiti.

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.