Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Filip Ude pobjednik drugog kola CRO-GYM lige: “Ovo je bio moj najbolji nastup cijele godine”

Filip Ude (Foto: Željka Švenda / Studio M)

Filip Ude (Foto: Željka Švenda / Studio M)

Međimurski gimnastičar Filip Ude u 2. kolu CRO – GYM lige održanom Atonu slavio je na konju s hvataljkama i s ocjenom 15.000 iza sebe ostavio konkurenciju među kojom su bili Tin Srbić i Robert Seligman.


 „Jako sam zadovoljan izvedbom, ovo je bio moj najbolji nastup cijele godine. Dobro sam se osjećao i odradio sam vježbu maksimalno koliko je bilo moguće u ovom trenutku“ – komentirao je Ude.

Za razliku od nastupa u prvom kolu lige u Osijeku kada je pao pri kraju vježbe pri saskoku ovog puta srebrni olimpijac je mirnoću zadržao do kraja.

Nakon dva kola Ude je vodeći na konju s hvataljkama s 45 bodova dok su iza njega dva člana zagrebačkog Sokola. 45 bodova ima i drugoplasirani Jakov Vlahek, a 40 Tin Srbić. Osječanin Robert Seligman je na 8. mjestu sa samo četiri boda.

Sljedeće, ujedno i posljednje kolo jedinstvenog hrvatskog gimnastičkog natjecanja na rasporedu je 17. listopada u Sportskom centru Lučko u Zagrebu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.