Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Evo tko su najbolji tehničari na županijskom natjecanju Modelarska liga za 2021.

Županijsko natjecanje, Modelarska liga za 2021.

Učenice OŠ Domašinec Helena Perhoč i Mateja Kovač pod mentorstvom učiteljice Renate Martinec pobjednice su Županijskog natjecanja Danas mali, sutra veliki majstor – Modelarska liga za 2021. godinu koje je održano u travnju u III. OŠ Čakovec.

Natjecalo se 10 timova iz redovnih osnovnih škola i dva za učenike po posebnim programima. Tim su činila po dva učenika od 5. do 8. razreda i mentor.

Drugo mjesto osvojio je tim III. OŠ Čakovec Petar Borko i Mark Miller, a treće su bile Jelena Pongrac i Franka Radek iz OŠ Petar Zrinski iz Šenkovca. Od dvije ekipe Centra za odgoj i obrazovanje, bolji su bili Biserka i Elvis Topčagić.

Na natjecanju su bili učenici iz III. OŠ Čakovec mentor Zvonko Ljubić, OŠ Domašinec mentorica Renata Martinec, OŠ Kotoribe mentorica Jelena Tuksar, OŠ Petra Zrinskog Šenkovec i OŠ Dr. Vinka Žganca Vratišinec mentorica Mihaela Novak te čakovečkog Centra za odgoj i obrazovanje Vedran Vurušić i Kristina Najman.

Pobjedničke timove Zajednica tehničke kulture Međimurske županije nagradila je prigodnim poklonima. Svi natjecatelji dobili su poklon izdavača školskih udžbenika za tehničku kulturu i Društva pedagoga tehničke kulture Međimurske županije.

Ocjenjivačko povjerenstvo činili su Danijel Labaš, predsjednik iz DPTK Varaždin, Leonardo Belović i Željko Medved iz Zajednica tehničke kulture Čakovca i Međimurske županije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.