STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Ema Medved brončana na međunarodnom mitingu Mladost

Ema Medved, Marta Horvat, Meri Furdi i Sara Puklavec

Sedmero plivača Čakovečkog plivačkog kluba ostvarilo je odlične rezultate na 49. međunarodnom plivačkom mitingu Mladost u Zagrebu, a Ema Medved osvojila je brončanu medalju.

Natjecanje u organizaciji Plivačkog kluba Mladost održano je u 18 pojedinačnih disciplina u kategorijama mlađih juniora, juniora i seniora. Sudjelovalo je 610 natjecatelja iz 62 kluba iz sedam zemalja.

Od rezultata čakovečkih plivača izdvaja se bronca Eme Medved na 200m leđno, dok je na 100m prsno u B finalu bila šesta. Marta Horvat u B finalu na 50m leđno osvojila je peto mjesto, dok je na 200m leđno bila četvrta. Meri Furdi B finale 50m slobodno završila je kao četvrta, a C finale 200m slobodno bila je deveta. Sara Puklavec C finale 50m lešno isplivala je kao sedma, dok je na 200m leđno bila 12.

Čakovečki plivački klub predstavljali su još Vida Kolarić, Sven Furdi i Adam Šinjori. Plivače su vodili treneri Antonio Šantek i Goran Kolarić.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More