Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Elena Brnić: Zauvijek

U Novostima fonoteke nedavno smo predstavili novi singl Elene Brnić (18) naslova ‘Zauvijek’, a pjesma se ovih dana našla i u izboru za hit dana.

Nakon što je njezin prvi singl ‘Imaš mene’ skupio više od 1,2 milijuna pregleda na YouTubeu, mlada pjevačica objavila je novu baladu koja progovara o pronalasku vječne ljubavi.

“Mnogima je bilo čudno što ja ovako mlada biram, tako reći, teške tekstove, ali meni je najbitnija emocija koju proživljavam pjevajući ih i želim je prenijeti svima koji slušaju moje pjesme. Moj novi singl “Zauvijek“ je za mene jako poseban i u njega sam se zaljubila na prvom slušanju demo verzije. Teško je nekad riječima opisati osjećaj kad čujete prvi put pjesmu, a ona vas “pogodi“ kao da je pisana upravo za vas.“ – kaže Elena.

Tekst pjesme napisala je Tatjana Markovčić, uglazbio Marko Tomasović, a za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.