Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Elemental koncertom na punoj Šalati proslavio 25 godina rada

Elemental - koncert 25 godina, Šalata / Foto: Kristijan Smok

Elemental, kultni zagrebački bend, u subotu je velikim slavljeničkim koncertom na stadionu Šalata zaokružio 25 godina uspješne karijere.

S pionirskim zvukom gdje su matrice zamijenili puno krvnom bendovskom svirkom, Elemental je izrastao u glazbenu silu.

S emocijama na vrhuncu, na ispunjenom gradskom stadionu Elemental je održao upečatljiv dvoipol satni nastup kao presjek svoje dugo godišnje karijere.

Od uvodne “Hej, sanjalice” do posljednje “Goliibosi”, koncertni popis bio je sastavljen od pjesama sa svih osam albuma, a posebno su sjajno zvučale “Priroda i društvo”, “Iz dana u dan”, “Crveno”, “Boljisi”… Posebna gošća koncerta bila je Leda Lovrenčić, kći basista Konrada Lovrenčića, “Malena” iz spota iz 2012. godine, sada je već djevojka kojoj je Elemental obilježio život na mnoge načine, a koja je na kratko zamijenila klavijaturista Davora Zanoškog. Uz njih, Ivan Vodopijec – John na bubnjevima, Erol Zejnilović na gitari i prateća vokalistica Vida Manestar čine uigranu ekipu za koju su i Remi i Shot u mnogim intervjuima rekli da su perfektna kombinacija.

Uz set koji se oslanjao na najveće hitove benda, poseban je naglasak bio na pjesmama koje bend nije koncertno izvodio. “Dobar dan”, “Prsti jedne ruke”, “Vidi me sad” i “Dal’ sjećaš se” tako su samo neke od onih koje su izazvale posebno oduševljenje okorjelih fanova.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.