Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Dyaco: Božićna idila

(Dyaco) Foto: PR

Foto: PR

‘Božićna idila’ topla je priča koja će začiniti najljepši mjesec u godini.

Dolazi iz autorske radionice Mateja Češkića koji potpisuje tekst, za glazbu je zaslužan Matej Podgorščak, dok je aranžman djelo dvojca Damira Ergotića i Mislava Čatića.

„Svi smo ovu 2020. godinu zamišljali u nekom drugom, normalnijem scenariju. Međutim, čak i u ovom raspletu događaja trebamo na kraju godine ostaviti mjesta za ljubav, zajedništvo, toleranciju i sve druge sastojke koji čine savršen recept za božićnu idilu.” – poručuje Ergotić.

Uživamo uz ‘Božićnoj idilu’ na našoj frekvenciji!

YouTube player

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.