Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Dvojica mladića u Čakovcu divljala po kafiću pa završili u zatvoru

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Na međimurskim cestama proteklog dana dogodile su se dvije prometne nesreće, a ozlijeđene su dvije pješakinje. Nesreće su se dogodile u Čakovcu i Pušćinama.

Policijska uprava međimurska danas je izvijestila o dovršenim kriminalističkim istraživanjima pri čemu su dva mladića završila u zatvoru.

Maloljetnica s područja Međimurske županije osumnjičena je da je 5. siječnja oko 18:30 sati u Pribislavcu, kroz otvoreni prozor parkiranog automobila Ulici Stanka Vraza, ukrala novčanik s osobnim dokumentima, bankovnom karticom i novcem. Materijalnu štetu 44-godišnji vlasnik procijenio je na oko 660 eura. Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je pronašla dio ukradenog te ga vratili vlasniku.

Prema osumnjičenoj podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 25-godišnjak s područja općine Nedelišće i 20-godišnjak s područja grada Čakovca, počinili prekršaj narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način.

U subotu, 14. siječnja oko 11:40 sati u čakovečkom ugostiteljskom objektu u Ulici Tome Masaryka, 20-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 0,76 g/kg, bez ikakvog povoda prišao maloljetnom gostu te ga fizički napao. Pritom je okrivljeni 20-godišnjak, revoltiran što je zamoljen da napusti kafić, polijevao zidove alkoholnim pićima, pljuvao po kafiću i razbacivao inventar.

Napadnuti maloljetnik pritom nije ozlijeđen.

Policija je uhitila 20-godišnjaka i 25-godišnjaka te ih privela na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je da se radi o recidivistima, a u nedjelju uz optužni prijedlog privedeni pred suca Općinskog suda u Čakovcu koji im je nakon saslušanja odredio zadržavanje te su predani u varaždinski zatvor.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.