STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

DVJESTOTINJAK SUDIONIKA U subotu se trči 3. utrka Murščak, prijave do starta

Utrka Murščak općine Domašinec

U Domašincu će ove subote s početkom u 18 sati biti održana 3. utrka Murščak, a online prijave zaključene su s gotovo 200 sudionika!

Ako želite sudjelovati, niste zakasnili, jer prijaviti se možete na dan utrke na nogometnom igralištu do pred start utrke.

Ovogodišnje izdanje ima i međunarodni karakter. Uz trkače iz cijele sjeverozapadne Hrvatske, stižu i natjecatelji iz susjedne Mađarske. Trkači mogu odabrati između dvije dionice na 4,5 km, koja uključuje i hodače, i glavne utrke na 12 km koja se boduje za Kup sjeverozapadne Hrvatske.

Na stazi od 12 km trkači prolaze nekoliko promotivnih ploča poučne staze, poznate čige i nekoliko križnih drevi. Na utrka ide po nasipu uz Trnavu, preko drvenog mosta u Dvorišće (Turčišće) i vraća se u Domašinec.

Utrku organizira NK Dinamo, u suradnji s AK Međimurje, pod pokroviteljstvom općine Domašinec.

Osim promoviranja zdravog načina života i poučne staze Murščak, cilj je druženje za cijelu obitelj. Tako su organizirane i utrke za djecu u kategorijama: vrtić, predškola, 1.i 2. razred, 3. i 4. razred, 5. i 6. razred u konkurenciji djevojčica i dječaka. Dječje utrke počet će od 17:20 sati.

Iz Općine Domašinec pozivaju mještane da posebnu pozornost obrate na svoje četveronožne ljubimce kako ne bi došlo do neželjenih nezgoda.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.