Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Dvije prometne nesreće zbog oduzimanja prednosti, ozlijeđen vozač

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Na međimurskim cestama proteklog dana dogodile su se dvije prometne nesreće, doznajemo jutros iz OKC-a PUM.

Na raskrižju cesta D20, Štefanec – Ivanovec u sudaru dva automobila zbog oduzimanja prednosti ozlijeđen je jedan od vozača. Vozilom hitne pomoći prevezen je u ŽB Čakovec. Težina ozljeda za sad nije okvalificirana.

Oduzimanje prednosti uzrok je i prometne nesreće koja se dogodila u Čakovcu, vozač teretnog automobila oduzeo je prednost osobnom automobilu. Ozlijeđenih nije bilo.

Međimurska policija proteklog dana evidentirala je dvije krađe.

Između 4. i 8. kolovoza u Selnici, Ulici Kamenica, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću i ukrao razni nakit. Materijalnu štetu 39-godišnji vlasnik procijenio je na više tisuća kuna.

Između 30. srpnja i 7. kolovoza ove godine u Donjem Vidovcu, Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj iz nezaključane obiteljske kuće ukrao je razni nakit i novac. Materijalnu štetu 71-godišnja vlasnica procijenila je na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Na prometnicima Varaždinske županije dogodila se jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, a evidentirano je čak šest naleta na divljač.

Jučer oko 19.30 sati u Ivancu, u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Mladić starosti 29 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Jerovca u smjeru Ivanca. Vozilom je pretjecao vozilo ispred sebe u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišlo vozilo kojim je upravljao 32-godišnjak te je došlo do sudara vozila, nakon čega se vozilo odbilo natrag na svoju prometnu traku gdje je zadnjim djelom vozila udario u bočni dio automobila kojim je upravljao 31-godišnjak u smjeru Ivanca.

Dva su vozača ozlijeđena, a medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.