Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Dvije prometne neseće i dvije teške krađe

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Proteklog vikenda na međimurskim cestama policija je evidentirala dvije prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih, a evidentirane su i dvije teške krađe.

U subotu u Gornjem Kuršancu, nepoznati počinitelj provalio je u automobil u Ulici Zrinskih iz kojeg je ukrao torbicu s osobnim dokumentima i novcem. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko stotina eura.

U noći sa subotu na nedjelju u Ivanovcu, u Ulici Gornji Vidovec, nepoznati počinitelj provalio je u podrumske prostorije zgrade, ukrao novac i druge vrijedne predmete od nekoliko vlasnika vrijednosti nekoliko tisuća eura.

Protiv počinitelja bit će podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.