Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Dvije ekipe graničara i najbrži trkači izborili plasman na državnu završnicu

Sportske igre mladih, Dan sporta, Prelog, 20.5.2022.

Dan sporta u Prelogu okupio više od 600 osnovnoškolske djece koja su se natjecala u graničaru i atletici.

Najbolje ekipe i najbrži trkači izborili su plasman na državnu završnicu koja će biti održana sredinom srpnja u Splitu. Najspretnija ekipa u graničaru za godište 2013. i mlađi bila je Vatreni Zmajčeki, a u 2011. i mlađi Priločanci.

Najbrži trkači bili su: Gabrijel Madić, Eva Jurinec, Franka Vičanović, Lovro Bermanec i Pavla Posavec koji su zasluženo osvojili zlatne medalje.

Na svečanosti otvaranja mlade sportaše pozdravio je gradonačelnik Ljubomir Kolarek podsjetio da je preloška ekipa Vatreni zmajčeki lani osvojila naslov međunarodnih prvaka. Za taj ih je uspjeh Grad nagradio pametnom pločom koji je danas 4. b OŠ Prelog razrednice Silvije Hajdinjak Kosec dobio početkom polugodišta aktualne školske godine, a gradonačelnik je isti nagradu obećao onima koji ponove uspjeh na držanoj završnici.

Prelog je tako u petak u Parku mladosti, u domaćinstvu NK Mladost, osmi puta ugostio Sportske igre mladih, a plamen Turneje radosti upali je mladi nogometni reprezentativac Andro Sokač. 

Dan je zaključen proglašenjem najboljih, a medalje su sportašima dodijelili gradonačelnik Kolarek i predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza grada Preloga Dejan Naranđa te dodjelom medalja, vatrometom i koncertom Crvene Jabuke.

Pogledajte fotografije:

>> FOTO | Prelog osmi put ugostio Sportske igre mladih, plamen Turneje radosti upalio mladi hrvatski reprezentativac

Podsjetinik na lanjske uspjehe:

>> Preloški Vatreni Zmajčeki obranili boje Hrvatske i postali međunarodni državni prvaci!

>> FOTO/VIDEO: Vatreni Zmaječki okićeni zlatom na međunarodnoj zavvršnici Sprotskih igara mladih

>> Međunarodni prvaci uživali u nezaboravnom dočeku: 3.b čeka i vrijednu nagradu

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.