Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Dva nova slučaja zaraze, trenutno 11 aktivno oboljelih

covid-19_ilustracija
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 66 uzoraka od kojih su dva pozitivna na COVID-19.

Oporavila se jedna osoba pa je trenutno 11 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju su četiri pacijenta. Proteklog dana nema hospitaliziranih ni otpuštenih, kao ni pacijenata na respiraciji.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 63.887 uzoraka.

U Varaždinskoj županiji jučer je testirano 211 osoba, a niti jedna nije bila pozitivna na koronavirus. Oporavile su se dvije osobe, a na bolničkom liječenju nema pacijenata s težom kliničkom slikom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.