STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Dva nova slučaja zaraze koronavirusom na 77 testiranih

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 77 uzoraka, od čega su evidentirana dva pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji.

Oporavila se jedna osoba pa je trenutno 12 oboljelih. Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 63.627 uzoraka. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je sedam pacijenata pozitivnih na koronavirus. Proteklog dana hospitaliziran je jedan pacijent, a jedan je otpušten.

Svi koji se žele cijepiti mogu to učiniti bez prethodne najave svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec.

U Varaždinskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a oporavilo se pet osoba. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je dvoje osoba s težom kliničkom slikom. Jučer se na punktu u Gospodarskoj cijepilo ukupno 1141 osoba, od čega je prvu dozu primilo njih 437, izvijestio je Županijski stožer civilne zaštite.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More