STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Duvnjak i Cindić još uvijek pozitivni

Luka Cindrić (Foto: Željka Švenda)

Hrvatska rukometna reprezentacija jutros je obavila novo PCR testiranje, a rezultati su pokazali da su kapetan Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić još uvijek pozitivni.

Do daljnjega ostaju u izolaciji u Osijeku, a reprezentaciji će se priključiti u trenutku kad dobiju negativan nalaz PCR testa. Obojica će biti testirana svakodnevno, javlja HRS.
Svi ostali igrači i članovi stručnog stožera bili su negativni.

– Duvnjak i Cindrić su i dalje pozitivni, što znači da moraju ostati u Osijeku. Testirat ćemo ih iz dana u dan, a kada budu negativni moći će se priključiti ekipi. Oni su klinički jako dobro. Dobra je vijest da su ostatak ekipe i cijeli stručni stožer negativni. Tako da je situacija stabilna, kazao je liječnik reprezentacije dr. Tomislav Kukin.

Reprezentacija večeras ima zadnji trening u Osijeku. Konačan popis igrača za Europsko prvenstvo izbornik Hrvoje Horvat donijet će  sutra, neposredno prije puta u Mađarsku.

Podsjetimo da Hrvatska otvara europsku smotru u četvrtak, 13. siječnja protiv Francuske, dva dana kasnije slijedi ogled protiv Srbije, a 17. siječnja protiv Ukrajine. Sve tri utakmice naša vrsta će igrati u Szegedu.

Prve dvije ekipe će nastaviti natjecanje.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.