Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Dubravko Hozjak pobjednik stolnoteniskog prvenstva u Prelogu

Dubravko Hozjak pobjednik je pojedinačnog prvenstva gradskog stolnoteniskog kluba Prelog!

Na prvenstvu za seniore i seniorke održanom u dvorani vatrogasnog doma u Prelogu, kako u skupinama tako i u završnici, gledatelji su mogli uživati u vrhunskom stolnom tenisu.

Najuspješniji i u ovoj sezoni bio je Dubravko Hozjak koji se u finalnoj borbi protiv Krešimira Horvata vratio nakon zaostatka 0:2 u setovima i preokrenuo na konačnih 3:2. Treće mjesto osvojio je Mladen Novak koji je u borbi za plasman nadigrao Josipa Roba s 3:0. Pehare i nagrade trojici prvoplasiranih uručio je predsjednik kluba Goran Gotal.

U okviru GSTK Prelog djeluje pet ekipa sa 40 aktivnih igrača i igračica svih uzrasta. Nakon pojedinačnog seniorskog prvenstva, preloški klub u suorganizaciji Međimurskim stolnoteniskim savezom s bit će domaćin turniru za mlađe kategorije koji će biti održan 5. svibnja u dvorani OŠ Prelog.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.