Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Dubrava i UBSC Graz pobjednici košarkaškog turnira za dječake Nova 2023.

Turnir NOVA 2023

Turnir NOVA 2023

Pretkadetski sastav premierligaša Dubrave Zagreb i momčad dječaka austrijskog prvoligaša UBSC iz Graza pobjednici su ovogodišnjeg tradicionalnog izdanja Međunarodnog košarkaškog turnira NOVA 2023 koji je u organizaciji Košarkaškog kluba Međimurje Čakovec održan 28. i 29. listopada u sportskim dvoranama u Ivanovcu i Strahonicu.

Turnir u kategoriji dječaka U-13 i mlađi pretkadeta U-15 okupio je više od 150 mladih igrača iz 12 ekipa koji su u naš kraj stigli iz četiri hrvatske županije: Varaždinske, Koprivničko-križevačke, Osječko-baranje, Međimurske i Grada Zagreba, uz goste iz Slovenije i Austrije.

Nakon utakmica po skupinama koje su odigrane tijekom subote, nedjeljnu završnicu u kategoriji U-13 izborili su: Dubrava, Medveščak, UBSC i Međimurje, a u kategoriji U-15: Grafičar, Dubrava, Medveščak i Međimurje I.

U kategoriji U-15 do naslova pobjednika došao je pretkadetski sastav zagrebačke Dubrave nakon što je u finalu uvjerljivo bio bolji od domaćina Međimurja I.

Isto vrijedi za kategoriju dječaka U-13 gdje je s visokom razlikom do pobjedničkog trofeja došao UBSC Graz.  Treće mjesto u kategoriji U-15 osvojio je Grafičar iz Ludbrega, a u kategoriji U-13 domaćin Međimurje.

Uz najbolje ekipe, zaslužena priznanja primili su, MVP i najbolji strijelac turnira.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.