STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Dr. Payer-Pal: Procijepljeno 9,5 posto stanovništva, u srijedu cijepljenje za još 1200 osoba

Dr. Marina Payer-Pal, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo MŽ

Na punktovima u Prelogu, Nedelišću i Murskom Središću ove srijede bit će cijepljeno još 1200 građana starijih od 65 godina i kroničnih bolesnika, najavila je na konferenciji za medije Županijskog stožera civilne zaštite ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Marina Paye-Pal.

Protekle subote cijepljeno je 1512 osoba, čime je u našem kraju procijepljeno 9,5 posto stanovništva, odnosno čak 11,6 posto stanovništva starijeg od 16 godina, kazala je dr. Payer-Pal. S obzirom na nadolazeći blagdan Uskrsa, cijepljenje će ovog tjedna iznimno biti održano u srijedu, 31. ožujka, s početkom u 9 sati na tri već poznata punkta.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo donio je novu odluku o samoizolaciji za one koji su preboljeli COVID-19 i za one koji su završili s cijepljenjem, odnosno koji su primili obje doze cjepiva.

Dr. Višnja Smilović, voditeljica Epidemiološke službe u Zavodu za javno zdravstvo MŽ
Dr. Višnja Smilović, voditeljica Epidemiološke službe u Zavodu za javno zdravstvo MŽ
O daljnjim isporukama cjepiva dodala je:
Govoreći o epidemiološkoj situaciji dodala je da ona nije napovoljnija. Brojke rastu, a trenutna je incidencija jednaka onoj u siječnju.
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More