STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Donja Dubrava: Iz rezervoara radnog stroja ukrao gorivo

Foto: Studio M

Proteklog dana Policijska uprava međimurska evidentirala jednu krađu počinjenu u Donjoj Dubravi. Nepoznati počinitelj iz nezaključanog rezervoara radnog stroja istočio je više desetaka litara goriva. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv počinitelja podnosi se kaznena prijava.

Policija je objavila rezultate preventivno-represivne akcije Pješaci i vozači bicikla oprez! provedene u srijedu. Utvrđeno je 25 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, od čega su tri prekršaja počinili vozači bicikla. Dva su se biciklista nepropisno kretala kolnikom, a jedan je u vožnji koristio mobitel. Policijski službenici svim sudionicima u prometu dijelili su reflektirajuće prsluke i trakice.

Policijska postaja Mursko Središće za ponedjeljak je najavila preventivno-represivnu akciju Brzina. Kontrolirat će brzinu na sljedećim lokacijama:

– Miklavec, od 12:30 do 13 sati
– Mursko Središće, Ulica Marka Kovača, od 13:30 do 14 sati,
– Slemenice (D-209) od 14:30 do 15 sati
– Žiškovec (D-209) od 15:30 do 16 sati

Na području Policijske uprave varaždinske jučer je zabilježena jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

U jutarnjim satima na državnoj cesti D-24 u Podrutama vozačica automobila starosti 21 godinu u raskrižju je prilikom sretanja u lijevo oduzela prednosti automobilu iz suprotnog smjera. U sudaru je ozlijeđena 60-godišnja putnica, a medicinska pomoć pružena joj je u varaždinskoj bolnici.

Varaždinska policija za nadolazeći vikend najavila je pojačani nadzor prometa. Posebnu pozornost usmjerit će prema prekršajima prekoračenja brzine, vožnje pod utjecajem alkohola, nekorištenja sigurnosnog pojasa i korištenja mobitela za vrijeme vožnje.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.