Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Donja Dubrava bogatija za novu udrugu

Općina Donja Dubrava dobila je 21. udrugu, a to je Društvo naša djeca Donja Dubrava.

Na osnivačkoj skupštini održanoj 8. prosinca a izabrano je i vodstvo udruge. Za prvu predsjednicu izabrana je Viktorija Mikor, potpredsjednicu Koraljka Jakupak Popović, a za tajnicu Matea Vadla.

Uz njih u Izvršni odbor izabrane su Sara Miser, Vedrana Radmanić, Mirjana Ribić i Martina Detelj. U Nadzornom odboru su Monika Žinić, Mirjana Čituš i Martina Kovač Radmanić.

Prema statutu Društva ciljevi udruge su usmjereni na poboljšanje kvalitete življenje djece predškolskog uzrasta, ali i obitelji, organizacijom raznih aktivnosti.

Na osnivačkoj skupštini je predložen i program rada za iduću godinu koji obuhvaća aktivnosti poput bajkaonica, lov na uskršnja jaja, obilježavanje Međunarodnog dana djeteta, radionice o pravima djece, izlete te još brojne aktivnosti na otvorenom za djecu i roditelje.

Podršku novoj udruzi dao je i načelnik Marijan Varga, a pomoć u budućim aktivnostima su ponudile i ravnateljica Osnovne škole Donja Dubrava Mirjana Ribić kao i ravnateljica Dječjeg vrtića Klinčec Dubravka Horvat.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.